chakra

Chakra heling

De Quantumfysica zegt dat alles bestaat uit energie en trillingen. Ons fysieke lichaam bestaat dus ook uit trilling en energie, maar… in een verdichte vorm. Het is, zeg maar, materie geworden energie.

Alles bestaat volgens de Quantumfysica uit licht en informatie. We leven dus in een veld van licht en informatie waarin we verbonden zijn met alles en dus ook met elkaar.

Door contact te maken met je “Zuivere Bewustzijn” maak je de verbinding met het Veld > het morfogenetisch veld, de leegte, de scheppingskracht. Je laat je denken los en laat de energie zijn werk doen. Blokkades kunnen zo worden opgelost zonder dat je hoeft te weten waar de oorzaak ligt.
Voor velen is dit nog ondenkbaar. We gaan er meestal vanuit dat je eerst moet weten waar een blokkade ontstaan is om hem vervolgens los te kunnen laten.

Je kunt het zien als we de vergelijking nemen met een computer. We hebben een harde schijf in ons waar bewuste en onbewuste informatie staan opgeslagen zoals bijvoorbeeld conditioneringen, overtuigingen etc. Met het werken vanuit de Quantumfysica schonen we de schijf op, dit gebeurt op meerdere niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.
Je formuleert je klacht of thema. We verwijderen oude informatie, verbreken oude negatieve banden en brengen nieuwe informatie uit het Veld weer op je harde schijf.