Via mijn werk heb je inmiddels, net als vele anderen, kennis gemaakt met THOM (Totale Heling Op Maat). Vandaar ook vaak de vraag van cliënten: “Kan ik dit ook leren?”. Daarom bied ik vanaf nu een Totale Heling Op Maat-workshop aan.

Begin dit jaar heb ik alles vorm gegeven en in de maand mei jl. heb ik mijn eerste workshop THOM gegeven. Mijn drive is om aan zoveel mogelijk mensen deze snelle en makkelijke manier van heling door te geven, zodat men zichzelf en anderen kan helen!

Wat kun je na het volgen van de THOM workshop?

o.a. Jezelf fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel helen door:

  • Beter inzicht in wat energie inhoudt en het met je kan doen
  • Oplossen van blokkades
  • Aurahealing
  • Bewustwording van je “ZIJN”
  • Loslaten in Liefde
  • Contact maken met je Ziel
  • Kinesiologisch testen
  • Inzicht in de Chakra’s
  • En nog veel meer………

De workshop wordt op 2 dagen gegeven. Door de ervaring  is er bewust voor 2 niet-aansluitende dagen gekozen maar met een tussenperiode van ca. 1 à 2 weken. Dit alles heeft te maken met de intensiteit van zo’n dag enn..…. met de mogelijkheid om in de tussenliggende periode te gaan oefenen!

Data:

Binnenkort nieuwe data!

 

Heb je interesse stuur een mail naar:  info@annamariakuipers.nl

en je krijgt van mij de nodige verdere info.

Liefdevolle hartegroet,
Annamaria.