Maak de innerlijke reis van je leven!

Hoe zou het zijn om in direct contact te staan met je Ziel, Met je Ware Natuur? Dat wat je ook Bron, Hoger Zelf of Puur Bewustzijn kunt noemen? Wil je inzicht in jezelf, in personen met wie je leeft  of hebt geleefd, keuzes die je maakt of hebt gemaakt en doelen die je hebt gesteld? Vraag je je a wat de echte zin van je leven is? Wil je een avontuur aangaan?

Wie ben ik?

Zie jij jezelf als een mens met meer of minder mogelijkheden?  Als een kleine mmmmm? Egenlijk ben je een Magnifiek Multidimensionaal Metafysiek Mysterie, een MMMM!. Hoe kun je bezield door het leven gaan ‘als mMmMmMMm mens’? ZIELinzicht is hiervoor een prachtige basis. Ik vertel je graag hoe het werkt.
.

Ervaar je ziel

In een sessie van 2,5 tot 4 uur beleef je m.b.v. regressietechnieken het ‘leven tussen levens’. Het resultaat is een bijzondere ervaring van (bewust)zijn, weten, rust, inspiratie! Vanuit dit zielsperspectief krijg je optimaal inzicht in wat je leven nu inhoudt, wie je bent en waar je voor staat.

Achtergrond van de methode

 

Deze relatief eenvoudige methode is ontwikkeld door psycholoog Michael Newton (USA) die met ‘De Zielenreis’ en ‘De Zielsbestemming’ bestsellers schreef. Hierin ontvouwt hij, na onderzoek met meer dan 10.000 cliënten, hoe je terecht kunt komen in het ‘life between lives’ of je ‘tussenleven’. Dit bereik je door in trance terug te gaan naar eerst je kindertijd, dan naar een vorig leven en dan naar het sterfmoment in dat leven.
Dit blijkt bij iedereen zo te werken, de filmische ervaring komt als vanzelf. Zo ervaar je dan daarna ‘in een tijdloze sfeer’ je ziel. En kun je helder inzicht in je leven krijgen. Ook psychotherapeuten als Andy Tomlinson en Dolores Cannon zijn voor ons een belangrijke bron van inspiratie.

 

Verbanden met BDE


Sommigen leggen een link met een BDE (bijna-dood-ervaring). Het lijkt erop dat een ZIELinzicht een soortgelijke ervaring is, een kijkje in de hemel? De verhalen uit bijv. ‘Eindeloos Bewustzijn’ van cardioloog Pim van Lommel lopen parallel met wat er bij een ZIELinzicht gebeurt.

Vragen, meer weten, afspraak plannen?

info @annamariakuipers.nl


Het tarief is € 170,00 voor een sessie van 2,5 tot 4 uur, incl. verslag